Website maken

website makenIk wilde een website maken, maar ik had geen idee waar ik kon beginnen. Ik heb vroeger wel een cursus informatica afgerond op de middelbare school. Maar eigenlijk leerden we daar alleen maar hoe we moesten omgaan met word 2000. De lessen werden gegeven door ‘Chris Caps Lock’. Een beginnende roodharige – maar bovenal sociaal onontwikkelde – leraar. Hij was eigenlijk de enige met verstand van computers op onze school. Hij wist van de kracht van control + alt + delete. Gelukkig maar. Onze computers liepen vaak vast tot grote frustratie van Chris. Maar een website maken had hij ons nooit geleerd.

Design Heroes wilde mijn website maken

Gelukkig kwam ik via google terecht bij Design Heroes. Na een eerste gesprek wist ik genoeg en liet ik dit bedrijf mijn website maken. Deze onderneming is gespecialiseerd in alle facetten van de internetwereld. Van het ontwikkelen van websites tot intensieve online marketingstrategieën. Ze boden me een kans om mijn eigen ideeën in te brengen, waardoor we via de dialoog verder kwamen in het proces. Ik heb het proces van dichtbij gevolgd en ben verbaasd over de mogelijkheden van de hedendaagse websites – een website maken is geen kinderspel meer.

Uitermate tevreden!

Het resultaat is een prachtige website die volledig voldoet aan mijn wensen. Hij is eerlijk gezegd veel mooier dan ik in het begin had kunnen bedenken. Daarnaast is de website makkelijk te gebruiken voor mij. Het beheerpaneel is overzichtelijk en ik hoef alleen maar de teksten en foto’s zelf in te vullen. Het systeem zorgt dat het perfect geplaatst wordt op de website. Met de kennis die ik heb opgedaan ga ik nu zelf ook een website maken. Althans dat ga ik proberen. Als ik er niet uitkom weet ik in ieder geval waar ik moet zijn.

Scroll to Top