Veel mensen staan er niet bij stil dat er veel bij komt kijken als je een eigen bedrijf wilt beginnen. Ik heb me de afgelopen tijd verdiept in het beginnen van een eigen webshop, en heb me flink verkeken op de hoeveelheid tijd, werk en geld die hier in gaan zitten. Ik dacht dat ik dat wel even voor elkaar zou krijgen, maar dit bleek toch minder gemakkelijk te zijn dan ik van tevoren gedacht had. Toch is het uiteindelijk gelukt. Ik ben begonnen met bedenken wat ik eigenlijk wilde: wat wilde ik gaan verkopen en op wat voor manier? Hier was ik snel uit: ik wil een webshop met speciale spulletjes, voor mensen die van leuke dingetjes houden, die je niet in iedere winkel kunt kopen. Het was een heel geregel om hiervoor leveranciers te vinden en contracten af te sluiten, maar dit is uiteindelijk ook gelukt. Daarna ben ik begonnen met me verdiepen in de website. Laten maken of zelf doen? Ik heb hier lang over getwijfeld, omdat ik zelf wel enige kennis heb van websites maken en het gebruik van het internet. Maar ik realiseerde me toch dat als ik het zelf ging doen, ik er nog veel tijd in moest gaan steken om echt te leren hoe het moet, omdat ik ook graag een webshop wilde. Het bouwen van een website mét webshop is wel echt heel veel tijd en heeft heel veel kennis van zaken nodig, wil je het goed doen. Daarom heb ik toch gekozen voor een website laten maken door een professional. Dit leek me de beste oplossing. Ik heb gekozen voor het bedrijf Webton, dat is gespecialiseerd in verschillende zaken rondom websites:

Omdat Webton is gespecialiseerd in webshops, maar ook in de zaken rondom de marketing van je website, heb ik voor dit bedrijf gekozen.

Een website laten maken door een professional

Ik heb dus een website laten maken door Webton, en ben daar heel tevreden over. Ik heb mij eerst verdiept in hoe het eigenlijk in zijn werk gaat en heb van tevoren voor mezelf en degene door wie ik mijn website laten maken ga, opgeschreven wat ik precies wilde. Ik wou graag een duidelijke, overzichtelijke website, die paste bij de producten die ik ging verkopen en die er mooi uitzag. Ook wilde ik een goed functionerende webshop. Ik heb zelf een logo gemaakt voor mijn bedrijf en kleuren uitgezocht, waarvan ik wilde dat deze duidelijk naar voren kwamen op de site. Toen heb ik mijn website laten maken door een professional, die gespecialiseerd is in webshops. Dit heeft mij fantastisch geholpen, omdat het me heel veel tijd heeft bespaard en het resultaat is een stuk mooier dan wanneer ik het zelf had gedaan, dat weet ik zeker. Een van de belangrijkste dingen als je kiest voor een website laten maken door iemand die verder niets met het bedrijf te maken heeft, waar de site voor gemaakt wordt, is communicatie. Je moet goed duidelijk maken wat je precies wilt en wat je budget is. Ik heb een redelijk groot budget voor mijn website gereserveerd, omdat dit het middel is waarmee ik mijn producten verkoop en daarom moet deze goed functioneren. Je kunt wel een website laten maken voor minder geld, maar dan gaan de functionaliteit en het uiterlijk van de site er flink op achteruit. Daarom heb ik een ruim budget opgesteld, zodat de site precies zo zou worden als ik zelf wilde. Ik heb mijn website laten maken naar mijn eigen wensen, en de webshop werkt fantastisch. Klanten kunnen heel gemakkelijk mijn aanbod bekijken en met een paar simpele muisklikken producten bestellen en betalen. Daarom loopt mijn bedrijfje nu hartstikke goed!

Webton maakt de perfecte site voor jouw bedrijf

Webton-NL-02Het bedrijf waar ik mijn website laten maken heb, Webton, is gespecialiseerd in het maken van sites voor particulieren en bedrijven. Als je hebt besloten dat je het maken van je website wilt uitbesteden, is het belangrijk dat je je goed verdiept in wat je precies wilt, en daar een goed bedrijf bij zoekt, dat je opdracht kan uitvoeren. Je kan niet alleen je website laten maken door Webton: ze doen ook verschillende andere dingen, die hiermee te maken hebben. Zo kun je ook je zoekmachinemarketing aan hen uitbesteden. Je kunt bijvoorbeeld speciale teksten (laten) schrijven, die je op je website plaatst, die speciaal geschreven zijn voor zoekmachines. Als een potentiële klant zoekt op een zoekterm die te maken heeft met jouw bedrijf, en de zoekmachine scant de teksten op jouw site en komt het zoekwoord daar met een bepaalde dichtheid in je teksten tegen, zal hij je hoger plaatsen in de zoekresultaten. Op deze manier zullen klanten jouw site eerder tegenkomen als ze op zoek zijn naar het soort product dat jij aanbiedt. Ook doet Webton aan responsive webdesign: je kan je website laten maken, op zo’n manier dat hij ook geschikt is voor gebruik op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Omdat steeds meer mensen internetten via mobiele apparaten, is het verstandig om je erin te verdiepen of je wilt dat jouw website geschikt gemaakt wordt voor deze apparaten. Dit mobiele gebruik is nu eenmaal de toekomst, en je moet met je tijd meegaan. Kortom: als je kiest voor een website laten maken door een professional, kies dan voor Webton!

Naast Webton werken we ook veel samen met : Communicatiewaarde.nl, deze partner zorgt op het gebied van webdesign ook voor veel know-how.

Comments are closed.

Scroll to Top