Zakelijk internet goed regelen bij Voicedata

Zakelijk internet is een van de belangrijkste diensten die wij bij Voicedata aanbieden. Het is namelijk mogelijk om uw internet en telefoonlijn onder dezelfde provider onder te brengen. Dit zorgt voor optimaal gebruik van de verbinding. Het draagt bij aan een snellere verbinding tegen een betere prijs. Dat ziet u dus aan het einde van elke periode terug in uw portemonnee. Het is uiterst belangrijk als bedrijf om een goede verbinding te hebben. Zeker in deze tijden van digitalisering kom je als bedrijf niet meer weg met slechte verbinding. Zakelijk internet regelen via Voicedata kan gemakkelijk en snel. Wij staan namelijk voor een goede en snelle service. Door onze jarenlange ervaring met glasvezel zorgen wij altijd voor een goede communicatie en een snelle verbinding die goed gekoppeld is. Op onze website is een contactformulier te vinden. Vul uw gegevens hier in en wij helpen u graag met uw zakelijk internet. Bij ons bedrijf werken wij met glasvezel. Wij werken samen met leveranciers van glasvezel voor een optimale logistiek zodat onze diensten rechtstreeks worden doorgegeven. Wij bieden voor zakelijk internet de beste oplossing door middel van glasvezel. Wij halen het beste uit:

  • ADSL internet, VDSL internet en SDSL internet
  • wij zorgen voor kostenbesparing
  • grote flexibiliteit
  • en goede communicatie op alle vestigingen

Als bedrijf zijn wij sinds 2004 actief op het gebied van zakelijk internet. Wij streven ernaar een brug te slaan tussen telefonie en internet. Wij zijn een bedrijf met passie en expertise. Wij weten door onze ervaring precies wat we doen en werken uitsluitend met de beste partners samen voor het beste resultaat. Wij zorgen voor de implementatie van zakelijk internet en andere diensten in uw huidige infrastructuur. Ieder bedrijf heeft goed internet nodig. Tijd is geld en dat geldt zeker op het gebied van bedrijven die veel online werk verrichten. Bereikbaarheid is zeer belangrijk. Sommige bedrijven zijn hiervan volledig afhankelijk. Het is dan ook zaak dat deze bedrijven kunnen vertrouwen op de verbinding die geleverd wordt. Wij weten als geen ander hoe belangrijk dat is en zetten ons dagelijks in een goede verbinding tegen de beste prijs mogelijk te maken.

Zakelijk internet: snel en betrouwbaar

Veel bedrijven bestaan online. Ze bieden hun diensten bijvoorbeeld aan als een webshop. Ook zijn veel diensten van fysieke bedrijven gedigitaliseerd. Veel functionaliteiten zijn geautomatiseerd zoals verkoop en bestellingen. Zakelijk internet moet voor bedrijven daarom goed geregeld zijn. Als dit niet het geval is lopen bedrijven veel geld mis. ‘Offline zijn’ in deze tijden is ongeveer even desastreus voor een bedrijf als voor een dorp waar de stroom uitvalt. Alles staat stil als er geen verbinding mogelijk is. Onze wereld is aan het veranderen. Als bedrijf is het noodzakelijk om met deze ontwikkelingen mee te groeien. Het is daarom goed om te kijken naar de mogelijkheden voor het versnellen en verbeteren van uw zakelijk internet. Als u vragen heeft over de mogelijkheden raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Op onze website vindt u informatie om alvast een indruk te krijgen van wat wij allemaal doen.

‘Mijn zakelijk internet’: een gebruiker aan het woord

Ik ben Niels. Ik heb een taalbureau. Ik lever zakelijke teksten aan bedrijven. Ik werk met een partner Stefan. We kennen elkaar al vanaf de middelbare school. We spraken toen al af later een bedrijf op te richten en dat hebben we ook gedaan. Met wie je samenwerkt is heel belangrijk. Je kunt niet zomaar met iedereen een bedrijf oprichten. Stefan en ik zijn goed op elkaar ingespeeld. We hebben allebei gevoel voor timing en onze krachten vullen elkaar aan. Onze opdrachten kunnen we dus altijd goed verdelen. Op onze website kunnen bedrijven een inschrijfformulier invullen. Ze kunnen hier kiezen uit ‘vertalen,’ ‘redigeren,’ ‘schrijven’ en ‘herschrijven.’ De afhandeling van het zakelijke gedeelte gaat dus online. Klanten die op onze website komen kiezen de dienst waarvan ze gebruik willen maken. Ze voeren hun gegevens in waarna ik en Stefan een email krijgen. Mijn partner en ik verdelen de klussen dan en proberen de opdracht zo snel mogelijk af te handelen. Wat ons als klein bedrijf de laatste jaren opvalt, is dat het allemaal gaat om snelheid. Er ligt een grote nadruk op de bereikbaarheid van je bedrijf. Mensen verwachten dat je direct reageert. Als je te lang wacht met reageren, zullen ze met een ander bedrijf in zee gaan. We leven een beetje in het ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ tijdperk. Dat zeggen Stefan en ik weleens tegen elkaar. Ik denk dat dat namelijk wel samenvat hoe het er voorstaat. Ik vind dat persoonlijk wel een mooie ontwikkeling. Het haalt het beste uit de mens naar boven. Zakelijk internet moet daarom supersnel zijn. voor mijn zakelijk internet heb ik de diensten van Voicedate ingeschakeld. Zij zorgden dat onze telefonie en internet onder dezelfde server werden ondergebracht. Dat scheelde ons veel in de kosten en snelheid van ons zakelijk internet. Bij Voicedata werken ze met glasvezel. De service van het bedrijf is uitmuntend. Voor wij met dit bedrijf in zee gingen betaalden Stefan en ik aanzienlijk meer voor ons internet. Ik vind dat echt zonde. Ik ben altijd erg bewust bezig met de vaste kosten voor ons bedrijf. Ik vind het erg zonde om te veel te betalen. Door zaken de te doen met Voicedata gebeurt dat niet meer en dat maakt mij een blij mens.

Comments are closed.

Scroll to Top