Hulp bij migratie van SharePoint naar Office 365

Als bedrijf wilt u het liefst niet achterop raken als het gaat om de omgeving waarin uw werknemers werken. Het is handig om met de tijd mee te gaan en in te spelen om veranderingen in de bedrijfswereld. Staat u op het punt om van SharePoint naar Office 365 over te gaan? Dan vindt u in IT2IT een geschikte partner om samen de overgang mee te maken. Nieuwe systemen bieden vaak allerlei nieuwe technische mogelijkheden, maar ze brengen ook allerlei technische veranderingen met zich mee. Hierbij kunt u wellicht hulp gebruiken. Wij van IT2IT zijn gespecialiseerd in migratie en daarom kunt u bij ons terecht voor hulp bij de overgang van SharePoint naar Office 365. Heeft u vragen over de dingen waar wij u bij kunnen helpen als u van SharePoint naar Office 365 overstapt? Schroom dan niet en neem contact met ons. Dan kunnen wij uw vragen beantwoorden en u duidelijk uitleggen waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Wij hebben veel praktijkervaring opgedaan en beschikken over een zeer ruime kennis op de volgende gebieden:

  • Server
  • Cloud
  • Application
  • en Desktop

Wij helpen uw bedrijf een soepele overgang te maken van SharePoint naar Office 365 en werpen licht op zaken die mogelijk onduidelijk voor u zijn. IT2IT helpt u bij het maken van alle afwegingen die komen kijken bij de overstap van uw bedrijf van het ene naar het andere systeem. Als u ons in de arm neemt gaat de migratie van SharePoint naar Office 365 geheel vlekkeloos. IT2IT vindt een servicegerichte aanpak een van de belangrijkste dingen die er zijn en u kunt er dan ook zeker van zijn dat u als klant bij ons voorop staat. Het gaat tenslotte om u en uw behoeften. Als u uw wensen bij ons kenbaar maakt, gaan wij met u en voor u aan de slag. Wij brengen met alle plezier alle consequenties op technisch gebied voor u in kaart, zodat u van tevoren precies weet wat er gaat gebeuren.

Van SharePoint naar Office 365: IT2IT helpt u daarbij

Voor een SharePoint naar Office 365 migratie die goed gebeurt, zit u bij ons goed. IT2IT heeft in de praktijk ervaring opgedaan en dat is te merken aan onze werkwijze en aan de door ons behaalde resultaten. De overgang van SharePoint naar Office 365 hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn als u iemand in de arm neemt die weet wat hij doet. En dat is precies wat u krijgt als u met ons in zee gaat: een bedrijf dat kennis van zaken heeft en dat ervaring heeft op het gebied van migratie van SharePoint naar Office 365. Enkele zaken die bij ons hoog in het vaandel staan zijn:

  • Korte lijnen: oftewel het contact met u gebeurt direct en rechtstreeks, zonder een hele rij onnodige tussenpersonen. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent en hoeft u niet eerst langs allerlei personen om uiteindelijk bij de juiste uit te komen. Dat scheelt u en ons allebei ontzettend veel kostbare tijd.
  • Snelle levertijd: wij weten dat u als klant waarschijnlijk genoeg te doen heeft en dat u ongetwijfeld geen nodeloze tijd wilt verliezen met uw migratie van SharePoint naar Office 365. Daarom leveren wij snel en efficiënt en hoeft u bij ons niet lang te wachten. Wij kennen de uitspraak ‘tijd is geld’ en wij zetten er alles op alles om op een tijdige wijze te leveren.
  • U als klant: ja, u leest het goed. De klant is bij ons nummer één en wij van IT2IT streven ernaar onze klanten tevreden te stellen. Wij luisteren goed naar onze klanten en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze samenwerking vlekkeloos verloopt.

De overgang van SharePoint naar Office 365 moet in één keer gebeuren en moet ook goed gebeuren. Omdat wij ervaring hebben op dit gebied en onze kennis steeds bijspijkeren, kunt u ervan op aan dat u bij ons aan het juiste adres bent als het gaat om uw systeem.

Modernisering kan soms wat hulp gebruiken

De overgang van SharePoint naar Office 365 is iets wat u als bedrijf in de toekomst een heleboel kan opleveren. De tijd staat niet stil en dat geldt ook zeker voor ontwikkelingen op het gebied van IT. Bij de migratie van SharePoint naar Office 365 wilt u dat het tijdig gebeurt en met de nodige professionaliteit. Daarom kiest u voor een bedrijf dat in het verleden al positieve resultaten heeft geboekt. Bij ons zit u dan absoluut goed. Dus, indien u hulp nodig heeft bij het moderniseren van uw bedrijfssysteem en u de stap van SharePoint naar Office 365 wilt maken, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Op onze website kunt u via het contactformulier vrijblijvend een offerte of meer informatie aanvragen. Kies voor een betrouwbare partner als u de overgang van SharePoint naar Office 365 gaat maken. Kies voor IT2IT. Wij streven ernaar onszelf te blijven ontwikkelen. Bovendien hebben wij enthousiaste medewerkers in dienst die zich voor de volle honderd procent inzetten. Zo weet u dat uw SharePoint naar Office 365 migratie vlot en zonder hinder zal verlopen. En mocht er onverhoopt toch een probleem naar voren komen, vrees dan niet, want wij schrikken niet voor lastige situaties terug. De SharePoint naar Office 365 migratie is bij ons in goede handen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op. Het hele artikel leest u op: http://www.it2it.nl/artikel-outlook-365/

Comments are closed.

Scroll to Top