Het leukste vakantiepark

PonyParkCity

Als u altijd al graag naar Ponypark Slagharen gaat en er deze zomer ook weer vaak heen wilt, dan kunt u er natuurlijk ook eens over nadenken om een weekje op ons mooie vakantiepark, dat Ponypark City heet, te verblijven. Dit bevindt zich namelijk vlakbij het attractiepark en u krijgt tijdens het gehele verblijf gratis toegang tot dit spectaculaire park. Zo weet u zeker dat u een topvakantie tegemoet gaat. Klinkt dit goed en wilt u eerst graag wat meer informatie inwinnen over ons vakantiepark? Neem dan spoedig contact met ons op. Het is aan te raden om dit snel te doen, omdat u dan eerder weet waar u aan toe bent. Bovendien zijn de huisjes op ons park erg in trek, dus u kunt er het beste maar snel bij zijn.

Een vakantiepark met voor ieder wat wils

Het is een feit dat u het beste bij Ponypark City terecht kunt als u en uw kinderen erg van paarden houden. Op ons prachtige vakantiepark zijn vele paarden en pony’s te zien. En daarnaast kunnen de kids ook genieten van:

  • een leuke kinderboerderij
  • een prachtig zwembad
  • een verrassend veelzijdig activiteitenprogramma
  • een gezellige western shop
  • en nog veel meer!

Kortom, dat wordt flink genieten!

Topvakantie voor paardenliefhebbers

Klinkt dit goed, maar bent u bang dat u voor dit vakantiepark erg veel geld voor neer moet tellen? Wilt u wel erg graag verblijven op ons leuke en gezellige vakantiepark, maar wilt u beslist geen dief zijn van uw eigen portemonnee? Dit is bij ons ook helemaal niet nodig. Wij snappen namelijk dat u niet zit te wachten op hoge prijzen voor een leuke kindervakantie. Wij houden onze tarieven laag, dus ook als u in de toekomst nog eens langs wilt komen, bent u erg voordelig uit.

Comments are closed.

Scroll to Top