De voordelen van een elektrisch verstelbaar Bureau

Wat zijn de voordelen van een elektrisch verstelbaar bureau? Dat zijn er een paar! Een elektrisch verstelbaar bureau kan namelijk op iedere gewenste hoogte worden afgesteld. Dit zorgt ervoor dat iedereen van het bureau gebruik kan maken en het bureau voor zichzelf op de juiste hoogte af kan stellen. Voor kantoren met flexibele werkplekken is dat super handig. Ten tweede is de afstelling heel eenvoudig. Er is geen mankracht voor nodig om het elektrisch verstelbaar bureau af te stellen. Met een druk op de knop stel je hem af. Zo simpel is het. Bij Buro Enzo verkopen wij kantoormeubelen. Wij verkopen zowel nieuwe als oudere kantoormeubelen. Onze meubelen zijn allemaal ergonomisch en worden zowel in partijen als afzonderlijk aan onze klanten geleverd. Wij staan bij Buro Enzo voor producten van hoogwaardige kwaliteit. Wij verkopen alles wat u nodig heeft om uw kantoor in te richten. Kom bij ons langs in de showroom en bekijk ons enorme assortiment. Voor zowel de inrichting van een klein kantoor als de inrichting van een complete kantoortuin bent u bij ons op het juiste adres. Als zelfstandig ondernemer behoor je aandacht te besteden aan het welzijn van je werknemers. Deze werknemers hebben namelijk allemaal een lichaam dat zorg en aandacht nodig heeft. Een kantoorbaan klinkt veilig maar je kunt zittend behoorlijk wat schade oplopen als je van de verkeerde meubelen gebruik maakt. Bij Buro Enzo verkopen wij:

  • Ergonomische en milieuvriendelijke kantoormeubelen
  • Kantoorbureaus en stoelen elektrisch verstelbaar
  • Zit sta bureau voor een flexibele werkhouding
  • Verschillende soorten kantoorkasten
  • Uitzet voor een complete receptie

Inrichten kantoortuin: een elektrisch verstelbaar bureau prettig en handzaam

Voor de inrichting van uw kantoortuin bent u bij ons op het juiste adres. Wij van Buro Enzo weten wat kwaliteit is. Wij kunnen u dan ook bedienen van het beste advies wat betreft uw kantoortuin. Wilt u ergonomische kantoormeubelen die voor een prettige werksfeer zorgen? Kom dan eens langs in onze grote showroom in Enschede. Ons assortiment is groot. Bekijk ons aanbod voor een elektrisch verstelbaar bureau, onze bureaustoelen of onze zit sta bureaus. Het elektrisch verstelbaar bureau wordt veel gebruikt op kantoren die werken met flexibele werkplekken. Een goede zithouding is belangrijk voor u en uw werknemers. Voor het instellen van een elektrisch verstelbaar bureau is de zithoogte belangrijk. De bekken moet namelijk hoger dan de knieën. Zorg ervoor dat de voeten bij het instellen plat op de grond komen. Er zijn passieve zaken zoals lezen en telefoneren. Hierbij begeeft het lichaam zich meer in een achterwaartse positie. Bij het schrijven en typen bevindt het lichaam zich meer in een voorwaartse positie. Het is belangrijk om met deze zaken rekening houden bij het instellen van de elektrisch verstelbare stoel en een elektrisch verstelbaar bureau. Een goed advies luidt: schuif zo diep mogelijk in je stoel. Te dicht op het beeldscherm kijken is niet goed voor de ogen en niet goed voor de rug. Veel stoelen kunnen naar voren en naar achteren bewegen onder het bureau. Deze diepte wordt ook wel de zitdiepte genoemd en kan naar wens worden ingesteld. Te veel druk op het lichaam door een verkeerde zithouding omdat het elektrisch verstelbaar bureau of de stoel niet goed is afgesteld kan ervoor zorgen van de benen beginnen te tintelen omdat deze raken afgekneld. Er zijn wetten vastgesteld voor de eisen omtrent een ergonomische werkplek. Bij Buro Enzo weten wij alles van deze eisen en wij werken dan ook uitsluitend met goedgekeurde meubelen voor uw werkplek. De tafel kan het best op ellebooghoogte worden ingesteld. Op deze manier wordt het gewicht van de armen door het elektrisch verstelbaar bureau opgevangen. Het gewicht van de armen bedraagt tien procent van het totaal lichaamsgewicht. Dat is een flink getal dat niet onderschat mag worden. Het is dan ook zaak dat de armen goed ondersteund worden. Op welke hoogte de tafel precies wordt afgesteld is tevens afhankelijk van de werkzaamheden die moeten worden verricht. Wanneer er moet worden geschreven is een iets hoger niveau van de tafel vereist omdat hierbij het gewicht van de armen beter wordt opgevangen. Bij het typen kan het elektrisch verstelbaar bureau iets lager worden ingesteld omdat bij het typen minder druk op de armen staat dan bij het schrijven. Ten slotte moet het beeldscherm zich op ooghoogte bevinden

‘Mijn elektrisch verstelbaar bureau’, ervaring van een klant

Ik kocht mijn elektrisch verstelbaar bureau bij Buro Enzo. Ik ben sinds een jaar voor mezelf begonnen omdat ik zwanger werd en liever vanuit huis werkte zodat ik meer tijd met de kleine zou hebben. Ik ging in principe van de een op de andere dag aan de slag. Ik gebruikte een oud bureau dat ik nog van een vriend had gekregen en een klapstoel met een kussen erop. Na een paar weken kreeg ik al last van mijn rug. Mijn schouders begonnen ook te zeuren. Ik wist dat ik een serieus bureau en een goede stoel moest aanschaffen. Bij Buro Enzo vond ik een rijk aanbod stoelen en tafels om mijn werkplek te optimaliseren. Ik ben nog altijd blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Mijn rug- en schouderklachten verdwenen meteen en ik werd veel productiever. Ik kan iedereen aanraden om een elektrisch verstelbaar bureau van Buro Enzo aan te schaffen. Je houding verbetert en het levert je veel energie op die je in de werk kan steken. Bij Buro Enzo kunnen ze je bovendien bedienen van het beste advies.

Comments are closed.

Scroll to Top